Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Ενοτητα ΄΄ποδοσφαιρο΄΄

Ναι και ομως μου αρεσει να βλεπω ποδοσφαιρο.Ειναι κατι που με ευχαριστει πολυ.Το ξερω τι θα πειτε.Γυναικα και μπαλα πως συμβαδιζουν αυτα μαζι;Να ομως που γινονται.τι ομαδα ειμαι;Μα φυσικα ΠΑΟΚ.Και ναι ειμαι σκασμενη απο την Τεταρτη.Σημερα διαβαζοντας μια αθλητικη εφημεριδα,ναι διαβαζω καθε μερα,μου αρεσε κατι και θα σας το μεταφερω.
Ειμαστε ΠΑΟΚ οχι για αυτα που κερδισαμε αλλα για αυτα που με αδικια μας εχουν στερησει.
Απο την Τεταρτη το βραδυ ειμαι ακομη περισσοτερο ΠΑΟΚ.

3 σχόλια:

alterego είπε...

Mαζι σου Φωτεινη. Παρ οτι επαψα να βλεπω αγωνες του ΠΑΟΚ η καψα μου γιαυτην την ιδεα ποτε δεν εφυγε.Δεν αντεχω αλλο αυτην την αδικια, δεν αντεχω πολλες αδικιες, αλλα στις αλλες ειναι αδυνατο να κλεισω τα ματια, οπως σ αυτην. Την καλησπερα μου και οχι αλλη αδιαφανεια, οχι αλλη αδικια, γενικα μιλαω και οχι μονο για την ομαδα μας

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ηταν αποφασισμενο φωφω αφου δεν περασε ο παναθηναικος.για αυτους ειναι πιο ευκολη ομαδα ο αστερας τριπολης. με 9 παικτες και δεν μπορουσαν βαλουν γκολ.και αν ακομα λιγο δεν βαζανε θα φηναν τον παοκ με οκτω. αρκει να κερδιζανε να χαιροντε τετοια ομαδα εκατομυριων.

fotini είπε...

alterego αυτο που με ενοχλει περισσοτερο ειναι οτι μ αυτον τον τροπο μας μαθαινουν να καταπινουμε ολες τις αδικιες.

θαναση φανηκαν ξεκαθαρα οι προθεσεις τους.το ερωτημα ειναι γιατι παντα σε μας και γιατι παντα αυτοι να τα θελουν ολα.αν ειναι μαγκες ας τα παρουν με την αξια τους και να τους πουμε και μπραβο.