Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Γιατι;

Απο καιρο ηθελα να πω για ενα θεμα που με συγκλονισε.Μια μερα μια φιλη πηγε στην λαικη για να ψωνισει .Σε εναν παγκο ενα ζευγαρι ειχε και το μωρο του εκει.Ηταν δεν ηταν ενος ετοθς. Δεν θα πω την εθνικοτητα του ζευγαριου .Το μωρο ηταν πολυ γλυκο και η φιλη το πλησιασε και τπ επαιξε.Γυρναει ο αντρας και της λει :δικο σου αν δωσεις χιλια ευρω.Μην μπορωντας αυτη να πισταψει στα αυτια της τον ρωταει.Οριστε;Δικο σου της απανταει αν το θες με χιλια ευρω.Εφυγε τρεχοντας και μην μπορωντας να πιστεψει αυτο που ειχε ακουσει.
σημερα το πρωι χαζευοντας σε διαφορα blog επεσα πανω σε αυτο που θα σας το βαλω αυτουσιο.Ειναι απο το troktiko και φυσικα το θεμα του το εχετε καταλαβει.

Θα πούλαγαν το παιδί τους για 60.000 ευρώ


Ένα ζευγάρι Ρουμάνων χωρίς γάμο που τα τελευταία χρόνια διέμεναν στο χωριό Νέο Ηραίο Αργολίδας συνελήφθη για εμπόριο του παιδιού τους που γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2008. Η 42χρονη Ρουμάνα μαζί με τον 52χρονο πατέρα του βρέφους και τον 20χρονο γιο της από...


γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν, προσπάθησαν σήμερα το μεσημέρι σε καφετέρια του Ναυπλίου να πουλήσουν το βρέφος έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ σε αστυνομικούς της ασφάλειας Αργους που εμφανίστηκαν ως ζευγάρι αγοραστών.

Οι Ρουμάνοι παρέδωσαν στους αστυνομικούς το μωρό και πήραν τα προσημειωμένα χρήματα. Με την έξοδό τους από την καφετέρια συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ασφάλειας που περίμεναν απ΄ έξω και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Το μωρό οι αστυνομικοί το παρέδωσαν στην κοινωνική πρόνοια και τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού.

6 σχόλια:

Rose είπε...

fotini, δυστυχώς συμβαινει και αυτό στο δικό μας βρώμικο κόσμο.
Κάθε φορά που θα διαβάσω κάποιο αντίστοιχο άρθρο, ανατριχιάζω..
Με πιάνει αηδία για το κόσμο που ζούμε.
Δε μπορεις να το μεγαλώσεις?Ρίχτω! Όχι πως αυτή είναι η καλύτερη λύση, όμως γιατί να φέρεις ένα παιδάκι στο κόσμο το οποίο δε φτίει και σε τίποτα και να μεγαλώσει χωρίς τους φυσικούς του γονεις? Άσε που το πουλάς λες και είναι φρατζόλα ψωμί...
ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα. συμβαινουν αυτα, πραγματι. το καλυτερο ομως θα ηταν να τα εδιναν σε ζευγαρια που δεν εχουν δικα τους παιδια, αφιλοκερδως ομως.για να δειξουν σολους οτι δεν εχουν την δυνατοτητα να τα μεγαλωσουν και οχι να τα θυσιαζουν στον βωμο του χρηματος. αυτοι δεν ειναι γονεις. ειναι τερατα κατα την γνωμη μου.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά τι γονείς είναι αυτοί που πουλάνε τα παιδιά τους σαν να πουλάνε ρούχο?? Δεν μπορώ να καταλάβω τι απανθρωπιά υπάρχει και τι κάνουν οι γονείς για 1000 ευρώ.. Ντροπή μας..

ΑΝΝΑ είπε...

Είδες ατυχία, να κάνουν παιδιά όσοι δεν πρέπει, και να είναι τόσο άτυχοι όσοι πραγματικά τα αγαπούν? Αυτό είναι κρίμα και άδικο.

fotini είπε...

rose ειδες καταντια; εμποριο μια ανθρωπινη ζωουλα

anisixi και οχι μονον.

Λετα κακως ονομαζονται γονεις.κακως ονομαζονται ανθρωποι μα φοβαμαι να τους πω ζωα γιατι αυτα αγαπανε τα παιδια τους.

boubou ειδες η ζωη ποσο ασχημα παιχνιδια παιζει;

Ελενα καπακιώτου είπε...

θεέ και κυριε!!!!!!

και μην χειροτερα... τι ψυχη έχουν???