Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Μια κυριακη

Μια κυριακη σαν ολες τις αλλες νομιζα πως θα ηταν αυτη που περασε.Χα μεγα λαθος.Μια κυριακη σαν αυτες που θα ερθουν απο δω και περα ηταν.Σας μπερδεψα;
Ας το παρω απο την αρχη τοτε.Κανονισμενο απο χθες ηταν να παμε σημερα στον Θαναση και στην Εφη,στο σπιτι τους να φαμε παρεα.Ναι αλλα τι παρεα;Ηταν εκει ολοι.Παιδια ,νυφες,κουμπαροι.Μια παρεα μεγαλη δηλαδη.Τι να πω για την φιλοξενια;Ολα ηταν ετοιμα για το τσιπουρακι οταν φτασαμε,και τα καρβουνα αναμμενα περιμεναν να ψησουν.Εκει επιασε δουλεια ο Θανασης.Ψητας με ολη την σημασια της λεξης.Περιποιητικοι και οι δυο μας εκαναν να νιωσουμε σαν το σπιτι μας.Περασαμε στο τραπεζι και αρχισε το φαγοποτι.Εγω νομιζα πως αυτο ηταν ολο.Οχι ομως το καλο το κρατουσαν για μετα.
Σε μια στιγμη βλεπω δυο μπουζουκια.Οπα λεω κατι γινεται εδω.Πιανει ο κουμπαρος το ενα και ο γυιος το αλλο και συνοδια το τουμπερλεκι,ξεκινησαν τα τραγουδια.Παραγγελια και εγινε.Να μην σας τα πω ολα γιατι μαλλον θα ζηλεψετε.Το θεμα ηταν οτι νυχτωσε πια και εμεις δεν λεγαμε να φυγουμε.Τελικα πηραμε την μεγαλη αποφαση και τους αφησαμε να ξεκουραστουν και αυτοι.
Ναι αυτη ειναι μια τελεια Κυριακη,μαζι με ανθρωπους που θελεις να εισαι ,με ανθρωπους που μιλαν στην καρδια σου ,με ανθρωπους δικους σου.Να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε.

10 σχόλια:

Εφη είπε...

θα το ξανακανουμε πολλες φορες. αρκει να ειμαστε καλα.
εμεις στο χωριο μου λεμε οτι η φτωχεια θελει καλοπεραση και η ζωη ειναι ωραια, οταν εχεις καλη παρεα.τωρα που βρεθηκαμε, δεν θα χαθουμε. εχουμε πολλα να πουμε και πολλα να ζησουμε.
χαρηκα πολυ που σας αρεσε.
φιλια.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...
ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ..

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ελενα καπακιώτου είπε...

Αχ τι μου θυμησες καλη μου... καπως ετσι εκανα τα τραπεζια μου και εγω... ολοι οικογενεια συμπεθεροι φιλοι... και μικροφωνο να τραγουδαμε ολοι....


σαν αυτην την Κυριακη που περασες ευχομαι να περασεις και αλλες πολλες!!

καλο βραδυ....

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να περνάς πάντα τέτοιες όμορφες Κυριακές! Με φίλους και απλούς ανθρώπους. Γιατί με τα απλά, τα ωραία,τα καθημερινά ξεχνας και συνεχίζεις τη ζωή με περισσότερο κέφι. Καλή εβδομάδα να έχεις και να προσέχεις. Καλό ξημέρωμα να έχουμε.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

οπως ειπα και στον φιλο μου ολη την εβδομαδα μπορει να εχουμαι τα 1000 προβληματα αλλα την κυριακη οτι και να γινει το γλενταμε με φιλους και με την οικογενεια και αν λειπουν τα παιδια με φιλους παντος περναμε καλα οπως μπορουμε. χαρηκα και γω που σας αρεσε.και να εισαι σιγουρη πως θα ερθουν πολλες κυριακες σαν αυτη.με μας που εμπλεξες δεν την γλυτωνεις. αρκει να εχουμε υγεια.πρωτα ο θεος μετα εμεις . καλο βραδυ.

fotini είπε...

εφη και θαναση σιγουρα θα το ξανακανουμεκαι ναι σας απειλω τωρα χαχαχα.υγεια να εχουμε γιατι καλη διαθεση υπαρχει.καληνυχτα.

φωτεινη αυτα τα απλα ειναι τα ωραια της ζωης

zinaa σου ευχομαι και σε σενα τετοιες κυριακες

λετα και σε σενα σου ευχομαι να περνας καλα οπως εσυ θες και αγαπας


καλη βδομαδα σε ολους

Unknown είπε...

αυτή ηταν ωραία διασκέδαση....
και όμορφη κυριακή....
σου εύχομαι πολλες ακόμα...
νάσαι καλα

ΑΝΝΑ είπε...

Να είστε πάντα καλά και να περνάτε ζεστές στιγμές

φιλιά

fotini είπε...

αγαπητοι μου φιλοι σας ευχομαι παρομοιες κυριακες και ακομα καλυτερες.γεμιζουν οι μπαταριες και αδειαζει το μυαλο απο ασχημες σκεψεις και απο τις σκοτουρες της καθημερινοτητας.σας ευχαριστω πολυ.

korinoskilo είπε...

τα ειδαμε τα ειδαμε ........ παντα τετοιες κυριακες και καθε μερα :)))

καλο βραδυ :)))